Indrukwekkende duiken rond Malta en Gozo vanuit Ulysses Apart Hotel

Indrukwekkende duiken rond Malta en Gozo vanuit Ulysses Apart Hotel

Xlendy Bay, Gozo

Het Ulysses Apart Hotel is gelegen in het gezellige dorpje Xlendi Bay op slechts een paar minuten lopen van de boulevard. Aan de kleine boulevard is het prima vertoeven. Je vindt hier diverse restaurantjes met onder andere het restaurant Zafiro en Ta Karolina waar je een van de lokale gerechten kunt uitproberen. Natuurlijk kun je hier ook na het duiken op één van de terrasjes genieten van een lekker verfrissend drankje.

Het Ulysses Apart Hotel heeft hotelkamers, studio’s en 1-slaapkamer & 2-slaapkamer appartementen.

Moby Dives

Moby Dives, gelegen in Xlendi Bay op Malta’s zustereiland Gozo, is een PADI 5 Star IDC duikschool. Wil je een opleiding volgen dan ben je bij Moby Dives aan het juiste adres. Ze verzorgen alle Padi duikcursussen van Open water tot instructeur, verder heb je ook nog de keuze uit meer dan 20 specialties. Voor deze opleidingen beschikt Moby Dives over 3 klaslokalen en een overdekt zwembad welke gelegen is onder Aparthotel.

Faciliteiten van Moby Dives

Het transport naar de duikplaatsen gebeurt met 4-wheel drive trucks, een 11 meter lange boot of een 6 meter lange Zodiac. Moby Dives beschikt over kleedruimtes, douches en kluisjes waarin je je persoonlijke bagage kunt stoppen tijdens de duik, een droogruimte waar de duikers hun duikuitrusting kunnen ophangen en opbergen tijdens hun duikvakantie en een duikwinkel die een ruime keuze biedt aan duikuitrustingen, onderdelen, enz., van internationale merken zoals Mares, Scubapro, Seacsub, Technisub en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook je gehele duikuitrusting huren bij Moby Dives. Moby Dives beschikt over verschillende stalen duikflessen van 5, 7, 10, 12 en 15 liter met zowel DIN als Int adapters. Ook duiken met Nitrox is mogelijk.

Duiklocaties

Het basis duikpakket bestaat uit begeleide kantduiken in de baai van Xlendi en de overige duikplaatsen op Gozo. Wil je duiken met de boot of zodiac, dan betaal je ter plaatse een kleine toeslag. Het is ook mogelijk een onbegeleid kantduiken pakket te boeken. Dit is alleen voor ervaren duikers en je dient in het bezit te zijn van een huurauto voor het bereiken van de diverse duiklocaties. Gozo heeft een grote variatie aan duiklocaties zoals: spectaculaire grotten en tunnels, adembenemende drop-offs en mysterieuze wrakken. Het zicht is zeer goed en de watertemperatuur is in de zomer zeer aangenaam. Combineer dit alles met de uitstekende reputatie die Moby Dives heeft op het gebied van duikopleidingen, organisatie en professionaliteit én de gezellige sfeer met hulpvaardige instructeurs en andere medewerkers, en je bent zeker van een plezierige vakantie op Gozo.

Prijs per persoon

Vanaf
542€

  • Bed & Breakfast
  • 7 Nachten
  • Vlucht vanaf Amsterdam
  • Dit aanbod vervalt op 31/10/2019
  • Reisperiode 10/04/2019 - 31/10/2019
Boek deze promotie

Meer informatie over deze promotie