Air Malta – Go Light! Brussel – Malta vanaf 49 EUR pp.

Air Malta – Go Light! Brussel – Malta vanaf 49 EUR pp.

Brussels - Malta

Let’s go light

Air Malta introduceert een splinternieuw scala aan prijzen onder de naam GO-LIGHT, handbagage only! De tarieven zijn geldig vanaf 49 Euro, inclusief alle belastingen!

Met deze nieuwe strategie poogt Air Malta een volledig hybride luchtvaartmaatschappij te worden. Het model biedt de gasten de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief te reizen, maar uiteraard een optimale service te genieten.

De wijzigingen worden geïmplementeerd naar aanleiding van de feedback en opmerkingen van de klanten zelf. Dit hybride model biedt reizigers een uniek platform, dat hen in staat stelt een op maat gemaakt ticket te kopen naar eigen inzicht en wensen.

BOEK NU

De boekingsopties voor het nieuwe GO-LIGHT-product variëren en kan men raadplegen via airmalta.com . U kiest of u enkel handbagage meeneemt of ook bijkomende diensten wenst aan te schaffen. U kunt deze uiteraard ook nog in een later stadium bijvoegen via het callcenter of bij het inchecken zelf.

Maar er is meer! Air Malta heeft ook zijn prijsstructuur herzien en de tarieven voor Go Light verlaagd. Bovendien, om extra voordeel te verkrijgen bij het boeken van stoelen, flexibiliteit, enzovoort, kunnen klanten kiezen voor een van de twee andere producten van Economy Class: Go Smart of Go Flex.

Business Class heeft ook drie nieuwe productcategorieën, waaruit klanten naar wens hun opties kunnen kiezen. Dit zijn: Just Business, Smart Business en Business Freedom.

Meer informatie over de verschillende producten vindt u hier.

Prijs per persoon

Vanaf
49€

  • Flight only
  • Vlucht vanaf 49
  • Dit aanbod vervalt op 01/11/2019
  • Reisperiode 01/11/2018 - 01/11/2019
Boek deze promotie

Meer informatie over deze promotie